HS’88 sluit 2017 af met het snerttoernooi

HOOGEZAND-SAPPEMEER - - Zaterdagmiddag 23 december wordt de traditionele afsluiting van het jaar 2017 gehouden in een sfeervol en ingericht clubhuis van HS’88.

Tevens wordt dan het traditionele snerttoernooi gehouden. Het toernooi begint om 13.00 uur. Alle deelnemers worden om 12.15 uur verwacht voor de briefing. Het snerttoernooi wordt met zeventallen gespeeld om de grote taart met opschrift ‘Snerttoernooi 2017’, aangeboden door Bakker Meijer. De prijsuitreiking is gepland om 15.30 uur. Om 16.30 uur wordt er gratis snert geserveerd voor alle aanwezigen, leden en sympathisanten. De snert is aangeboden door Nieuw Woelwijck en gemaakt door topkoks. Het wordt een mooie afsluiting, met aan het eind een verloting met superprijzen. HS’88 ka terugzien op een sportief jaar met veel gezelligheid. Daar past een gezellige afsluiting bij met heerlijke snert!

Ook herdenkt HS’88 de twee spelers die vorig jaar zijn ontvallen. Tijdens de eerste wedstrijden van het snerttoernooi zal een minuut stilte in acht worden genomen voor Matthijs Hofstra en Murphy Lekkerkerker. Ok dit jaar speelt HS’88 weer een mooi toernooi waarin ze Matthijs en Murphy een plekje geven.