Kers(t)vers echtpaar organiseert kerstfair in eigen tuin

MUNTENDAM - De wittebroodsweken zijn nog maar net voorbij en ze moeten alweer aan de bak. Op vrijdag 15 en zaterdag 16 december organiseren Koos (68) en Emmy Visscher (62) een kerstfair op een wel hele bijzondere plek. In hun eigen tuin!

In september gaf het echtpaar elkaar het ja-woord. Dat Koos daarmee ook ‘ja’ zei tegen de kerstmarkt die Emmy nu voor de derde keer organiseert, vindt hij helemaal niet erg. Koos heeft er zelfs erg veel zin in!

In oktober is het echtpaar begonnen met de eerste voorbereidingen en inkopen. Hun huis aan de Olof Palmelaan 10 in Muntendam staat dan ook vol met allerlei kerst attributen, maar wat vooral opvalt zijn de stralende gezichten van Koos en Emmy. Ze hebben er overduidelijk zin in.

Emmy: ,,De bezoekers kunnen hier dan mooie kerststukken en aan verwante decoraties kopen om hun huis mee in kerstsfeer te brengen. Ook zullen er verschillende standhouders zijn met zelfgemaakte sieraden, kaartjes, jam en sap. Staat er iemand met houtdraaiwerk, een Oriflame kraam, kun je er vogelhuisjes kopen, komt er een pipowagen met allerlei freubeltjes, is er een verloting waarbij je mooie prijzen kunt winnen en kun je mooie kerstfoto’s laten maken. Ook zal er op vrijdag 15 december een gelegenheidskoor komen zingen om 16.00 en 19.00 uur.’’ Voor de zaterdag is het echtpaar nog op zoek naar muzikaal talent.

In de afgelopen weken heeft Emmy diverse kerststukken gemaakt. ,,Ze is erg creatief en kan de mooiste dingen maken,” zegt Koos. Zelf zorgt de heer des huizes voor de inwendige mens: een hapje en een drankje.

In de komende dagen wil het echtpaar hun tuin om toveren tot een waar kerstparadijs. Met honderden lichtjes zal het Muntendam verlichten. In deze donkere dagen voor kerst hopen Emmy en Koos, mensen een geluksmomentje te bezorgen. Dat ze lekker komen snuffelen en met een kerstgevoel weer naar huis gaan.

Op vrijdag 15 december bent u welkom van 15.00 tot 20.00 uur en op zaterdag 16 december van 11.00 tot ??? U bent van harte welkom aan de Olof Palmelaan 10 in Muntendam

Voor meer informatie: emulder15@gmail.com