Christmas Carol-koor geeft concert

WESTERBROEK - Het Christmas Carol Koor uit Westerbroek geeft op zondag 17 december weer haar jaarlijkse kerstconcert in de Hervormde kerk van Westerbroek. Ook vorig jaar was het weer een daverend succes.

Het Christmas Carol Koor is een gemengd koor bestaande uit 28 dames en heren. In de maand december verzorgt het koor -in aanloop naar de kerstdagen- vele optredens op diverse locaties door de hele provincie. Het uitgebreide meerstemmige repertoire bestaat onder andere uit klassiekers als Silent night, Winter Wonderland en Oh Holy night maar ook hele oude Carols en de modernere nummers staan op het repertoire.

Het koor staat onder leiding van Ninke Sluiter-Ballema. Met haar prachtige arrangementen is succes verzekerd.

Het Christmas Carol Koor is gekleed in Dickens-style. Stijlvol en zeer verzorgd. De combinatie van fantastische kerstliederen en de Dickenskleding zorgt voor een bijzondere uitstraling en zeer veel sfeer.

Aanvang van het concert is 17.00 uur, de kerk is geopend vanaf 16.30 uur. Kaarten in de voorverkoop zijn € 6,50 (incl. consumptie en versnapering) Te reserveren bij G. v.d. Laan, 0598-325203 of G. Mulder, 050-4942110.