Kerstmarkt in brandweermuseum Sappemeer

SAPPEMEER - - Op zaterdag 9 december 2017 organiseert de Historische Brandweer Vrienden en Voertuigen weer een gezellige kerstmarkt.

Er zijn diverse kramen op de kerstmarkt met diverse kerst decoraties en andere artikelen die mooi staan opgesteld in het brandweermuseum. Ook zijn de voertuigen en andere brandweermaterialen te bezichtigen tijdens de leuke kerstmarkt. Ook zal de kerstman s ’middags even langs komen.

Ook dit jaar is er weer live muziek: Krzysztof Groen komt zijn nummers ten gehore brengen. Krzysztof Groen komt uit Veendam, hij zingt in het Engels en in het Gronings. Hij speelt vanaf zijn twaalfde gitaar en covert graag Johnny Cash. Door de muziek van Edwin Jongedijk raakte hij geïnspireerd om te gaan zingen in het Gronings. Voor zijn eigen, door hemzelf gecomponeerde, Groningstalige liedjes levert de bekende schrijver en dichter Henk Puister de teksten.

Voor de inwendige mens is er ook van alles te verkrijgen, zoals: gehaktballen, broodjes hamburger koffie, thee of (warme) chocolademelk met slagroom en nog veel meer lekkers.

Dus komt allen langs om te genieten van de kerstmarkt in het brandweermuseum. Het adres is Kleinemeersterstraat 158 in Sappemeer. De kerstmarkt wordt gehouden van 10:00 uur tot 16:00 uur.

De entree is gratis en bij binnenkomst wordt u verwelkomt met een glaasje warme chocolademelk.

Meer informatie over het brandweermuseum kunt u vinden op www.hbvvhs.nl