Waanzinnige Sintweek

HOOGEZAND-SAPPEMEER - xtra bijzonder: de show was drie keer te zien in de prachtige Stadsschouwburg in Groningen.

Een enorme opsteker voor Pilot Production dat met deze theaterproductie het eerste lustrum viert.Feest dus! En de voorstelling zelf gaat ook nog eens over de vele feesten in onze samenleving.

Maatschappelijke betrokkenheid en verbinding speelt altijd een grote rol bij De Super SinterklaasShows. Dit feest is namelijk voor iedereen; iedereen is kind (geweest). Pilot Production biedt aan alle lagen van de bevolking de kans om te participeren en/of de voorstellingen te bezoeken.

Leerlingen van het Aletta Jacobs College in Hoogezand vervullen hun maatschappelijke stage door mee te spelen.

Voor deelnemers aan de Stadjerspas in Groningen bestaat de mogelijkheid een theaterproductie in de fraaiste schouwburg van (Noord-)Nederland mee te maken, omdat het gezelschap onbezoldigd optreedt. Een Pietenbus (Nationaal Bus Museum) vervoert de schoolkinderen binnen de toekomstige gemeente Midden-Groningen n

De voorstelling Het Knalfeest is de vijfde productie op rij na De Super SinterklaasShow, De Wens van Piet, Piet op het Witte Paard en vorig jaar Sint in de Lappenmand. De hoofdrollen zijn uiteraard voor de Goedheiligman alsmede MachoPiet, CreaPiet en SnoepjesPiet. Ook LangeLengtePiet, dans-, zang- en zaal-Pieten zijn aanwezig.