Geef u nu op voor het jubileumtoernooi van v.v. Hoogezand!

HOOGEZAND - - De toernooicommissie van de v.v. Hoogezand organiseert op zaterdag 2 en zondag 3 juni 2018 voor het 15e jaar een jubileumtoernooi. U kunt uw team vanaf nu opgeven voor dit toernooi.

De wedstrijden worden gespeeld op zaterdagochtend (JO7-1 teams en lager (word gespeeld met 6 spelers incl. keeper) en JO11-2 teams en lager), zaterdagmiddag (JO8-1, JO9-1en JO11-1 teams) en zondag (JO13-1 en JO15-1 teams).

U kunt met uw vereniging deelnemen aan een van deze toernooien, dit kan via het digitale formulier op www.vv.hoogezand.nl. Opgeve kan tot 1 december. Reageer op tijd, want vol is vol!

Anders dan andere jaren vraagt v.v. Hoogezand € 20 inschrijfgeld per team. Bij aanmelden op de dag van het toernooi zelf krijgt het team hun inschrijfgeld weer terug. Het bedrag kunt u overmaken op Rabobank IBAN NL45RABO0359416934 t.n.v. vv Hoogezand. Graag voor 1 december overmaken, en vermeld in de omschrijving Inschrijfgeld vereniging + team(s).

De vereniging is ook nog op zoek naar scheidsrechters tijdens het toernooi. U kunt dit opgeven op het digitale formulier.