Zeemansvrouwen geven concert

ZUIDBROEK - Ook dit jaar geeft het Zeemans Vrouwenkoor uit Zuidbroek, wederom onder leiding van onze dirigente Liesbeth Blaauw, op vrijdag 22 december 2017 een winterconcert in de Broeckhof, W.A. Scholtenweg 18 te Zuidbroek.

Naast prachtige kerstliederen zullen deze avond ook een aantal liederen uit het eigen repertoire ten gehore worden gebracht. Medewerking aan dit concert zal worden verleend door het shantykoor Magellan Singers uit Delfzijl onder leiding van hun dirigent Klaas van der Woude.

Om de toegangsprijs laag te houden zal er een verloting worden gehouden met leuke prijzen. Ook zullen de heerlijke kniepertjes, welke zoals altijd, door ons zeer actieve lid Alie Haak worden gebakken, niet ontbreken.

De toegangsprijs bedraagt in de voorverkoop 7 euro, aan de zaal 8 euro. Het koor nodigt een ieder van harte uit en zal er alles aan doen om u een fantastische avond te bezorgen.

Wie zeker wil zijn van een plaats en liever vooraf wil reserveren kan contact opnemen met de penningmeester, Henk van Bruggen, telefoon 0598-321789. Koorleden en bestuur hopen op uw komst. De aanvangstijd is 19.45 uur. De zaal is open vanaf 19.00 uur.