Pauline Lohr wint reis met batterijen

HOOGEZAND-SAPPEMEER - Bijdragen aan een beter milieu én lekker op vakantie gaan. Stibat maakt dit wel heel gemakkelijk. Iedereen die lege batterijen inzamelt, maakt namelijk kans op mooie prijzen, zoals een reischeque. Pauline Lohr uit Hoogezand won deze fantastische prijs. Nu kan ze lekker naar een zonnig resort, samen met haar man Ewout en hun twee kleine kinderen.

,,Toen Stibat belde, was ik aan het werk. Daardoor kon ik niet opnemen, maar ik heb wel even snel een appje naar Ewout gestuurd. Hij heeft meteen op de site gekeken en niet veel later kreeg ik een screenshot van hem: ik had de reischeque gewonnen! Mijn dag kon niet meer stuk. En m’n collega die eerst een beetje sceptisch was, heeft nu ook gezien dat je écht leuke prijzen kunt winnen met deze actie. Ewout en ik hebben twee kleine kinderen, dus ik denk dat we met z’n vieren naar een zonnig resort vliegen. Heerlijk!”

Stibat verloot elke maand één reischeque van € 1000,-, twee van € 500,- en honderd Rode Pluimen (25 euro) onder inzamelaars van lege batterijen. Consumenten maken kans op een prijs door 10 lege batterijen in een zakje te doen, samen met hun naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres op een briefje.