Muziekafé met Trio Tridente

HOOGEZAND- - Op zondag 26 november speelt het Trio Tridente ‘Mag ik een A’ in het Grand Café van het Kielzog theater. De show start om 15.00 uur.

Tijdens dit muzikale en theatrale matinee geeft conservatoriumstudente en mezzo-sopraan Merel Wentink - samen met haar muzikale collega’s Meike Wijma (sopraan) en Julia Hoorman (piano) - een kijkje in de wereld van het klassieke lied. Liederen uit een breed repertoire worden ten gehore gebracht, van Mozart tot Kurt Weill, en ook Harry Bannink komt aan bod.

Het doel van de voorstelling is het overbrengen van de passie voor het Klassieke lied, maar dan wel in een nieuw jasje, zonder de stijfheid die vaak wordt geassocieerd met klassieke muziek. Liederen met het thema Liefde worden op een humoristische, vrij geïnterpreteerde manier aan het publiek gepresenteerd.

Trio Ridente

De conservatoriumstudentes hebben alle drie dezelfde passie voor het klassieke lied. Ze zien het als hun missie om dit te delen met het publiek.

De drie zijn een trio gaan vormen tijdens het uitvoeren van studieopdrachten, waarbij studenten in ensembles moeten spelen. Meike en Merel hebben allebei interesse in het lied en de opera en vulden hun duo aan met de flexibele pianobegeleiding van Julia Hoorman.

De toegang is gratis