Specsavers steunt VV Hoogezand

HOOGEZAND - Dankzij de Stichting Specsavers kunnen de lokale liefdadigheidsinstellingen, goede doelen en verenigingen, zoals een voetbalvereniging, kinderboerderij, jeugdvereniging, bejaardentehuis of dierenambulance, financieel ondersteunen.

Zo geeft Specsavers iets terug aan de lokale gemeenschap, ook in Hoogezand. Een waardevolle bijdrage. De stichting heeft zelf geen winstoogmerk.

Alle winkels van Specsavers dragen een steentje bij aan de lokale gemeenschap, geven ze per verkochte bril of hoortoestel een vast bedrag aan de Stichting. Dit bedrag schenkSpecsavers onder andere aan lokale doelen die de samenleving ten goede komen. Ieder jaar (aan het einde van de spaarronde) maken alle Specsavers-winkels de betreffende goede doelen in de buurt blij met een donatie.

Specsavers wil de klanten graag betrekken bij de gekozen doelen per winkel. Dit gaat als volgt: bij aankoop van een bril of hoortoestel krijgt u een muntje. Dit muntje kunt u doneren in een van de twee spaarboxen die op de toonbank staan. Hiermee steunt u één van de twee doelen, het lokale of het landelijke doel. Het muntje vertegenwoordigt een deel van de waarde van uw aankoop.

VV Hoogezand wil met d eopbrengst het clubgebouw duurzamer maken.