VV Hoogezand trots op klusteam

HOOGEZAND - Vrijwilligers daar draait een vereniging op. Ook de voetbalvereniging Hoogezand kan niet zonder de hulp en inzet van deze vrijwilligers. De laatste jaren loopt het aantal vrijwilligers wel terug, v.v. Hoogezand is daarin geen uitzondering, andere verenigingen kampen ook met dit probleem.

Gelukkig beschikt de voetbalvereniging uit de gemeente Hoogezand–Sappemeer wel over een klus- en werkteam. Iedere vrijdag en/of maandag komen de vrijwilligers naar sportpark ‘de Kalkwijck’ om de velden, de accommodatie en de kantine schoon te maken.

Lijnen kalken, gras tussen de tegels verwijderen, bladeren van het kunstgrasveld te verwijderen, het schoonmaken van de tribune. Naast het klusteam zoekt de vereniging nog andere vrijwilligers om bijvoorbeeld in de kantine te assisteren, gastvrouw of gastheer te zijn op zaterdag of zondag in de jeugdcommissie- en hoofdbestuurskamer.

Ook vrijwilligers die mee willen rijden naar uitwedstrijden zijn van harte welkom. Werk genoeg en menskracht te weinig. Meldt u aan in de kantine, via één van de bestuursleden of via de wensite www.vvhoogezand.nl.