Mooie blikvangers op open dag Automat

VEENDAM - Automat Veendam aan de Transportweg heeft afgelopen zaterdag in verband met hun 13-jarige jubileum een open dag gehouden. Klaas Klinkhamer en zijn drie medewerkers hebben veel vaste klanten voorbij zien komen. Klaas zijn vrouw heeft meegeholpen in de catering en bracht voortdurend lekkers hapjes rond. Op de parkeerplaats waren in een snackwagen onder meer broodjes warme beenham verkrijgbaar.

Automat Veendam is een speciaalzaak in auto-accessoires, auto-onderhoud en auto-onderdelen in Veendam en wijde omgeving. Het verzorging gebied omvat Oude en Nieuwe Pekela, Stadskanaal, Wildervank, Borgercompagnie, Kielwindeweer, Hoogezand, Zuidbroek, Noordbroek, Muntendam en Meeden.

,,Auto-onderdelen hebben we niet zelf niet op voorraad, maar kunnen wij zes keer per dag aangeleverd krijgen”, vertelt Klinkhamer. ,,Om 9 uur besteld, is het voor 10 uur aanwezig. Wij hebben altijd all-in prijzen inclusief montage. Wij hebben een open garage waar de klant altijd bij kan staan. We hebben er geen moeite mee dat klanten er rondom heen lopen. Gewoon open vizier.”

Klaas Klinkhamer: ,,Wij zijn heel sterk in audio. Ook voor heel specialistisch, zoals voor in een BMW of Mercedes. Daar zijn complete pasklare pakketten voor mogelijk. Voor een BMW bijvoorbeeld zijn er subwoofers voor onder de stoel. Wat er standaard in zit is niet altijd zo goed.”

Je krijgt ook veel jongeren?

,,We krijgen een heel breed publiek. Jongelui gaan veel naar de audio-afdeling. Vandaag staan er ook klanten op de parkeerplaats en laten met een demoauto hun geluid horen. We hebben veel vaste klanten voorbij zien komen op de open dag.”

Hoe krijg je vaste klanten?

“Door service, goede bediening, en met eerlijk zakendoen. Goede afspraken maken en een goeie monteur hebben.”