24-Smashing trekt alles uit de kast

SAPPEMEER - De vijfde editie van het 24-Smashing volleybaltoernooi gaat ten goede komen aan kleding voor kledingbank Maxima en Dress for Succes in Sappemeer.

Ten tijde van het volleybaltoernooi zal kleding ingezameld worden die ten goede komen aan deze twee instanties die geweldig werk verrichten voor de minima in Hoogezand-Sappemeer.

Bij Maxima kunnen mensen met een laag inkomen uit de gemeente Hoogezand-Sappemeer tweemaal per jaar gratis winkelen. Het aanbod bestaat uit nieuwe en tweedehandskleding die is ingezameld. Zij werken sinds dit jaar samen met Dress for Success, een landelijk initiatief die werkzoekenden voorziet van representatieve kleding en praktische ondersteuning om succesvol te kunnen solliciteren.

De organisatie is gebaat bij nieuwe en tweedehandse kleding, van schoen tot sjaal en van stropdas tot werkkleding.

De organisatie van 24-Smashing is momenteel hard aan het werk om diverse acties op te zetten om dit initiatief zo goed mogelijk te steunen door zoveel mogelijk kleding op te halen. Voorafgaand en tijdens het toernooi is de organisatie voornemens om diverse activiteiten te organiseren waar voor een ieder mogelijkheid is om oude kleding in te leveren.