De Sinterklaas Express rijdt weer in Veendam

VEENDAM - Reis mee met Sint en Piet in de trein! Op zondag 19 november is het weer zover, dan komt Sinterklaas met zijn Pieten een bezoek brengen aan Museumspoorlijn STAR in Veendam.

Het is al al vele jaren een traditie dat de Goedheiligman eind november bij Museumspoorlijn STAR. op bezoek komt. En ook dit jaar heeft hij weer een gaatje in zijn drukke programma weten te vinden om een rit met de trein te maken. Maar dat willen Sint en zijn Pieten natuurlijk niet alleen doen! Ze zouden het erg leuk vinden als er natuurlijk veel kinderen meegaan.

Samen met de kinderen, de papa’s, mama’s, opa’s en oma’s maken Sint en zijn Pieten een een leuke treinrit op de spoorlijn van de STAR. En wat zal er nu weer onderweg gebeuren? Het belooft vast een leuke, gezellige en ook spannende tocht te worden.

De Sinterklaas Express rijdt vanaf station Veendam twee ritten. Het eerste programma begint om 13.00 uur, het tweede programma om 15.30 uur. Beide programma’s duren ca. 2 uur. Op zaterdag 25 en zondag 26 november rijdt de Sinterklaas Express eveneens vanaf station Stadskanaal.