Spoor- en Modelbouwdagen in Veendam

VEENDAM - De Model Rail Groep Veendam organiseert voor de 22e keer de tweedaagse Noordelijke Spoor- en Modelbouwdagen: het grootste Modelbouw spektakel van Noord Nederland!

De noordelijke Spoor- en Modelbouwdagen vinden plaats op zaterdag 18 en zondag 19 november 2017 van 10.00 tot 17.00 uur in de Sorghvliethal , Jan Salwaplein 1 9641 LN Veendam. Het evenement trekt de laatste jaren veel bezoekers, niet alleen uit de wijde omgeving, maar ook van onze oosterburen.

Ook dit jaar is het weer gelukt om mooie modelbanen, RC bestuurde model auto's, Heftrucks, Boten enzovoort naar Veendam te halen. Auto's en trucks zullen Demonstraties geven. Ook het bekende waterbassin van 6x14mtr. van "Vaargroep Ekenstrein" lokt steeds weer kleine en grote bezoekers. Hier kunnen diverse boten door bezoekers bestuurd worden!

Verder zijn er modelbouwclubs met hun modelbanen: Model Rail Groep Veendam komt met de 17 mtr. lange HO.modelbaan, maar ook de spoor N baan van 11 mtr. is te bezichtigen. Een extra bezienswaardigheid is een Zwitserse baan met winter landschap. Voor de kinderen is er een L.G.B.baan om zelf te besturen.