PvdA bezoekt Kolham, Siddeburen en Overschild

KOLHAM - De kandidaten voor de gemeenteraad van de PvdA zijn afgelopen zaterdag op pad geweest met Henk Nijboer en William Moorlag.

Als eerste werd het dorpshuis De Mainschoar in Kolham bezocht. De kandidaten kregen daar een uitleg van het bestuur en de dorpsvereniging over de plannen voor het nieuwe dorpshuis. Deze plannen zijn een mooi voorbeeld van burgerparticipatie! Daarna gaf men een rondleiding door het gebouw.

Na het bezoek aan Kolham werden de kandidaten ontvangen door Rehoboth in Siddeburen, waar men al sinds 2012 bezig is met het realiseren van MFC Siddeburen. Er werd een presentatie gegeven over de lange weg die men hier al heeft afgelegd. Men is voornemens om in 2018 te gaan starten met de bouw van het MFC Siddeburen.

Na het eigen programma zijn de kandidaatsleden met Henk Nijboer naar het aanbieden van het witboek in Overschild geweest. Hans Alders en de heer Boersma, wethouder van Slochteren, kregen een exemplaar aangeboden. Hierna waren er vragen voor de aanwezige lijsttrekkers van de 10 verschillende politieke partijen. Aan het einde van de middag konden de inwoners van Overschild kennismaken met de politieke partijen en uiteraard vragen stellen.

Een geslaagde dag en de PvdA wil uiteraard de mensen hartelijk bedanken voor het ontvangst