Pizza en politiek: een avond waar jongeren en politici elkaar ontmoeten en informeren

HOOGEZAND - Op donderdag 2 november van 18:00 uur tot 21:00 uur kunnen jongeren van alle leeftijden in gesprek met de plaatselijke politiek. Hoe zit de politiek nou eigenlijk in elkaar? Wat is het belang van stemmen? En wat voor thema’s zijn voor jongeren belangrijk? Dit zijn een aantal onderwerpen die deze avond aan bod komen.

Gemeenteraadsverkiezingen

Op 22 november 2017 zijn de gemeenteraadsverkiezingen voor Midden-Groningen. Jongeren zijn de stemmers van de toekomst. Niet alle jongeren weten hoe de politiek in elkaar zit, zijn zich bewust van het belang stemmen en weten niet hoe zij hun mening kunnen laten horen. Het is belangrijk dat deze doelgroep zich hiervan bewust wordt. Politici willen graag horen wat er leeft onder jongeren, hun mening horen en kijken hoe ze aansluiting kunnen vinden en aan thema’s kunnen werken.

Meer informatie?

Jongeren zijn op donderdag 2 november vanaf 18.00 uur van harte welkom in het Kielzog, Gorecht-Oost 157 in Hoogezand. Meer informatie is te vinden via facebook event ‘Pizza & Politiek Jongerendebat.’ Hier kunnen jongeren zich ook aanmelden. Jongerenparticipatiegroep@gmail.com