Fitnesscentrum Ron Haans nieuwe co-sponsor voetbalvereniging Hoogezand

HOOGEZAND - De sponsorcommissie van de voetbalvereniging Hoogezand en directeur / eigenaar Ron Haans van Ron Haans Fitnesscentrum zijn een samenwerking aangegaan in de vorm van een co– sponsorschap.

Zowel de eerste als de tweede selectie gaan in de winterstop naar het pand van Ron Haans, Sport en Gezondheidscentrum aan de Heveapad 42 in Hoogezand. Ron Haans is gespecialiseerd in Bedrijfsfitness, Fitness, Groepslessen, Sportvoeding, Sportmassage, Oudoor Sports, Spinnen, Dans en beschikt daarnaast over een diëtistenpraktijk.

Het aantrekken, ontwikkelen, behouden en ‘gezond’ houden van de spelers is toch ook voor de voetbalvereniging Hoogezand van doorslaggevend belang. Vitaliteit is uiteindelijk de basis voor optimale prestaties. Onder fitness wordt verstaan de conditie- of krachttraining van spelers die georganiseerd plaatsvindt onder deskundig toezicht van de medewerkers van het Sport en Fitnesscentrum.

Medische staf verzorger, Willem Pfund en de Technische staf trainer, Marshall Pourier en de begeleiding Dick Bosschieter en Bennie Wolthuis zijn dan ook zeer content met deze mogelijkheid. “Nu kunnen we doorgaan, ook al zijn de weersomstandigheden buiten niet optimaal. Binnen zijn er meer dan voldoende mogelijkheden bij Ron Haans Fitness Centrum!”, aldus de enthousiaste trainer van de voetbalvereniging Hoogezand.

Directeur / eigenaar Ron Haans verteld dat ook de naar de mogelijkheden word gekeken hoe de grote jeugdafdeling van v.v. Hoogezand in dit geheel kan worden betrokken: “Er zijn mogelijkheden genoeg bij Ron Haans Fitness centrum voor oud en jong!”