Ouderenraad H-S organiseert verkiezingsdebat

HOOGEZAND-SAPPEMEER - Ouderenraad H-S organiseert op woensdag 8 november een verkiezingsdebat voor de aanstaande gemeenteraadsverkiezingen.

Het debat vindt plaats in de Kern van 14.00 tot 16.30 uur. Voor deelname aan dit debat worden alle politieke partijen die deelnemen aan de gemeenteraadsverkiezingen uitgenodigd, met dien verstande dat van elke partij slechts één deelnemer/ster aan het debat mag meedoen.

De Ouderenraad van de gemeente Hoogezand-Sappemeer heeft in mei een brief aan alle politieke partijen gezonden met punten die de Ouderenraad graag zag opgenomen in hun verkiezingsprogramma. Graag wil de Ouderenraad nu in een debat aan de weet komen wat de politieke partijen daarvan willen realiseren.

Een ieder is deze middag van harte welkom. Ook alle organisaties worden uitgenodigd die zich straks in de nieuwe gemeente Midden-Groningen met ouderenbeleid gaan bezighouden. De Ouderenraad zal er voor zorgen dat er een volle zaal is en dat de politici flink aan de tand gevoeld worden. Met de organisaties uit Slochteren en Menterwolde zal overlegd worden hoe ook vanuit die gemeenten veel ouderen aanwezig kunnen zijn.

Alle organisaties zal gevraagd worden punten aan te dragen die zij belangrijk vinden dat er over gedebatteerd wordt en het standpunt van de partij duidelijk gaat worden, zodat de aanwezigen op woensdag 22 november een weloverwogen keuze kunnen maken.

Het debat zal geleid worden door Derk Eimers uit Hoogezand. Derk is communicatieadviseur en kent Midden-Groningen goed.