Piedi nudi–dagen bij De Boer Schoenmode

HOOGEZAND - Van maandag 30 oktober tot en met zaterdag 4 november staat het merk Piedi nudi in de spot lights bij de boer Schoenmode in Hoogezand.

Iedere collectie begint met inspiratie en het verlangen om iets moois te creëren. Het verlangen om de Piedi Nudi vrouw een gevoel van vrijheid te geven. Vrijheid om te gaan en staan waar ze maar wil. Dat verlangen, dat is Piedi Nudi. Piedi Nudi is voor vrouwen die geen concessies willen doen en kiezen voor sportief, modieus én comfort.

Met haar originele ontwerpen biedt Piedi Nudi pakkende collecties die er niet alleen mooi uitzien, maar zich eenvoudig van de massa onderscheiden door de voortreffelijke kwaliteit, unieke stijl en uitneembaar voetbed.

Vanaf het begin staan bij het ontwerpen van de collectie kwaliteit en de beste materialen centraal. De Italiaanse kennis van het eeuwenoude schoenen vak wordt moeiteloos gecombineerd met invloeden uit de moderne modewereld. Dit levert de verrassende en herkenbare designs op die elk seizoen weer de aandacht trekken.

Tijdens de Piedi nudi dagen tot en met 4 november bij De Boer Schoenmode in Hoogezand maakt u kans om bij uw aankoop van een paar Piedi nudi schoenen een tas ter waarde van 270 euro te winnen. Uiteraard staat er een hapje en een drankje voor u klaar.