VV Hoogezand wil leden gezond houden

HOOGEZAND - Hoogezand werkt samen met Kasteel Fysiotherapie. Het hoofdbestuur van de voetbalvereniging Hoogezand is namelijk van mening dat zij de zorg heeft voor de gezondheid van de leden.

Daarom werkt de vereniging samen met van Kasteel Fysiotherapie. Zij verzorgen bij de vereniging voor blessure preventie, blessure behandeling en houden elke dinsdag avond een inloopspreekuur. Dit spreekuur is toegankelijk voor alle leden, dus óók jeugdleden en ouders van jeugdleden.. De voetbalvereniging heeft van Kasteel een vaste clubfysiotherapeut, Nick Vrolijk, hij geeft graag advies over klachten.

Nick werkt nauw samen met de trainers en verzorger, Willem Pfundt. van v.v. Hoogezand en gezamenlijk wordt de gezondheid van de betreffende speler in de gaten gehouden. Wil een lid een afspraak maken met Nick Vrolijk van Kasteel Fysiotherapie kan dit door op de website www.vvhoogezand.nl een aanvraag in te vullen. Ook is er een doorklik naar de website van Kasteel Fysiotherapie. Ook wordt op de website van de vereniging een blok aangemaakt waarin de fysiotherapeut en de verzorger informatie aanreiken m.b.t. verzorging, blessure preventie enz. ,,Een geweldige vooruitgang waar de vereniging bijzonder trots op is”, aldus voorzitter Peter Seip.