Stel je vraag aan lokale politici

MIDDEN-GRONINGEN - De elf politieke partijen die deelnemen aan de herindelingsverkiezingen in Midden-Groningen op 22 november gaan op tournee door heel Midden-Groningen. Met een bus van het Nationaal Busmuseum uit Hoogezand gaan zij op vijf verschillende data langs vele dorpen en wijken van de nieuwe gemeente.

Alle inwoners zijn van harte welkom om kennis te maken met politici en de partijen, en uiteraard kunnen zij dan ook vragen stellen aan de partijen. Deze bustour maakt deel uit van een groter pakket aan activiteiten om de verkiezingen en de gemeente Midden-Groningen, die op 1 januari 2018 ontstaat, bij de inwoners van Hoogezand-Sappemeer, Slochteren en Menterwolde onder de aandacht te brengen. De verkiezingskrant die in de week van 1 november huis-aan-huis wordt verspreid en het grote TV-verkiezingsdebat op 20 november maken daar ook onderdeel van uit.

Vanaf 1 november alle locaties en tijdstippen van de tussenstops van de Verkiezingstour Midden-Groningen te vinden op de site van Midden Groningen.