Groot verkiezingsdebat in de Klabbe te Foxhol

FOXHOL - Werkgroep Dorpsbeheer houdt op 31 oktober voor de tweede keer en groot verkiezingsdebat in de Klabbe. De vorige keer betrof het de gemeentelijke verkiezingen van raadsleden voor de gemeente Hoogezand- Sappemeer, nu de gemeente groter geworden is en verder door het leven gaat als de gemeente Midden-Groningen zijn er voor ons ook minder bekende namen aan de lijst met mogelijke raadsleden toegevoegd.

Net zoals bij het vorige debat heeft het WDF op de seniorenpartij na alle lijsttrekkers kunnen strikken. Zo zijn Jaap Borg van de VVD, Hans Haze van gemeentebelangen Midden-Groningen, Joke Lesman van de SP en Erik Drenth van het CDA wederom van de partij, van de andere partijen komen Thea van der Veen van de PvdA, Jacco Swieringa van Roodgewoon, Mariét Bosman van Groenlinks, Jan Jakop Boersma van de CU, Nette Kruzenga van Leefbaar Midden-Groningen en Gerard Renkema voor D66.

De vragen die gesteld worden zullen betrekking hebben op de verkiezingsprogramma’s van de verschillende partijen, maar ook over het belang van Foxhol en het algemeen belang van de gemeente Midden-Groningen, denk hierbij aan vragen over de bufferzone tussen bedrijventerrein en dorp, gemeentelijk groen onderhoud, investeringen in wijken, het gasdebat en dergelijk. Inloop vanaf 19.30 uur.