Oktobermaand is Kindermaand in Trein- en Trammuseum

ZUIDBROEK - Oktobermaand is Kindermaand. Dat betekent dat kinderen weer konden meedoen aan workshops, spannende speurtochten lopen en heel veel voorstellingen bezoeken. Afgelopen zaterdag konden kinderen terecht in het Trein & Tram Museum in Zuidbroek.

Oktobermaand Kindermaand betekent een maand lang genieten van kunst en cultuur zonder kosten. Musea, theaters, muziek- en dansscholen, ateliers, bibliotheken, borgen, kerken en molens openen in de weekenden van oktober gratis hun deuren voor alle kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Zij organiseren speciale activiteiten. Het programma staat ieder jaar bol van boeiende workshops, spannende rondleidingen en mooie voorstellingen. Ook aan kinderen met een beperking is gedacht.

Ook komend weekend kun je terecht in het museum voor een leuke spoorspeurderstocht in het museum. Je kunt een ritje maken met een van de mooie modeltreinen. Je krijgt dan een stempel op je Oktobermaand Kindermaand stempelkaart. Is je kaart vol? Dan kun je een leuke prijs ophalen in de buurt.