Fiets mee met Beno Hofman

SLOCHTEREN - HeringedeeldGR is een licht komische voorstelling, mét documentaire van Beno Hofman, over de impact die verandering op je kan hebben. Rondom de voorstelling, die komende tijd te zien zal zijn in de provincie Groningen, worden allerlei randactiviteiten georganiseerd. Zoals een fietstocht met Beno Hofman.

Op zondag 26 november vanaf 13.00 zal Beno met een groep enthousiastelingen de nieuwe grenzen van de toekomstige gemeente Midden-Groningen verkennen met liefhebbers. Het is een rustige tocht waarbij de nadruk ligt op het bekijken van de omgeving; de natuur, de cultuur, al het prachtige erfgoed waar de regio om bekend staatn.

Niet verwonderlijk dus dat de fietstocht in Midden-Groningen begint bij de Fraeylemaborg in Slochteren, dat zich op een prachtig landgoed bevindt en al zeven eeuwen geleden ontstond. Deelnemers hoeven niet te beschikken over de conditie van een wielrenner, en e-bikers zijn ook welkom! Geïnteresseerden kunnen zich via communicatie@heringedeeldgr.nl aanmelden voor de fietstocht.