Zeemeerminnen in zwembad de Kalkwijck

HOOGEZAND - Zaterdag was er weer een workshop Zeemeermin zwemmen in Zwembad de Kalkwijck. Deze keer waren er drie dames van SH’BAM Noord die eigenlijk met de gehele dance workout groep aanwezig wilden zijn.

Dit zou een afzonderlijke workshop worden voor alleen volwassen dames. Zoals gewoonlijk vond iedereen het een goed idee maar bleven er uiteindelijk maar drie dames over die dit avontuur wilden aangaan. Deze drie hebben zich aangesloten bij de andere deelnemertjes van de workshop.

Waar kinderen zonder teveel denken gewoon proberen de zeemeerminslag onder de knie te krijgen hadden deze drie er toch wat meer moeite mee omdat ze teveel aan het nadenken waren. Daarnaast doken ze onder met een flinke hap lucht in de longen en hadden ze meer drijfvermogen als de kinderen. Dit alles werkte wat tegen maar na verloop van tijd kregen ze de slag toch onder de knie (vin).

De kinderen hadden al deze bedenkingen niet en hadden beduidend minder moeite met de zeemeerminslag. Drie van de jonge deelnemers hadden ook hun eigen staart meegenomen. In het tweede deel van de workshop weren er tijdens het door de hoepel zwemmen foto’s gemaakt van de deelnemers. De meerminnen met eigen staart staan nu dus ook met hun mooie eigen staart op de foto en als toegift is er ook een video gemaakt zodat ook vriendinnen en opa en oma dit kunnen zien. Alle deelnemers maar ook de toekijkende ouders hebben volop genoten van deze speciale middag waarin dromen waar werden gemaakt.