Ledûb actie bij Veerkamp Mannenmode

MARTENSHOEK - Bij Veerkamp Mannenmode kun je profiteren van een aantrekkelijke Ledûb actie. Je krijgt 2 mooie 2 Ledûb shirts voor een speciale prijs van € 109,95. Ook kan gekozen worden voor 2 Ledûb shirts + een Pioneer hoofdtelefoon (ter waarde van 59 euro 95) voor 129 euro 95.

Het aanbod van deze actie bestaat uit mooie hoge kwaliteit shirts. De stoffen zijn uitgevoerd in zowel effen als met diverse dessins (o.a. micro dessins). Daarbij komt dat het aanbod van deze collectie bestaat uit de stofkwaliteiten non- en easy iron. Shirts van specialist Ledûb zorgt al jaren voor mooie collecties en staan bekend om het heerlijke draagcomfort en het gemak in onderhoud. De fraaie subtiele details zijn o.a. terug te vinden in de knoopjes en de contrastverwerking in de boord, dit maakt iedere Ledûb uniek!

Met een shirt van Ledûb kun je goed combineren, zowel casual als dress, zodat je iedere dag weer anders voor de dag komt. Benieuwd naar de Ledûb actie? Kom dan naar Veerkamp Mannenmode aan de Sluiskade 51 in winkelcentrum Martenshoek.