Makelaars breiden uit

HOOGEZAND-SAPPEMEER - Makelaarskantoor Brandsma en De Jong breiden uit richting Hoogezand-Sappemeer en Veendam. Na kantoren in Delfzijl enUithuizermeeden, openen ze nu een kantoor in Hoogezand.

,,We zijn sinds 2 oktober open en inmiddels staan er twee woningen in de verkoop”, zegt Bram Heslinga. ,,Voor beide woningen is al veel belangstelling. Ik geloof dat dit mede komt door onze wijze van presenteren van de woning. We doen het net even anders en dat valt op. De woning zelf blijft dan ook beter in het geheugen hangen van een potentiële koper. Daarnaast kunnen wij de kopers uitstekend informeren over de omgeving. Met name omdat ik in Hoogezand woon en Sjirk de Jong in Wagenborgen zijn we experts in de regio. De mooie woonlocaties, aanwezigheid van voorzieningen en toekomstige ontwikkelingen zijn bij ons bekend.”

Bram Heslinga is geboren en getogen in Hoogezand-Sappemeer. ,,Ik voel me hier thuis. Ik zocht een nieuwe uitdaging en overwoog geheel voor mezelf te beginnen, echter dan zou ik niet altijd bereikbaar kunnen zijn. Onder de vlag van een groter regionaal makelaarskantoor ben je altijd bereikbaar, heb je collega’s om mee te sparren en kun je meer service bieden. We zijn gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van woningen. We onderscheiden ons doordat we veel te bieden hebben inzake de presentatie van het huis.”

De verwachtingen voor Hoogezand-Sappemeer en omgeving zijn hooggespannen. ,,Vanwege de verbeterende woningmarkt is er ruimte voor een nieuw makelaarskantoor. Sinds jaren is er geen nieuw NVM makelaarskantoor bij gekomen en de huidige kantoren zijn wel gegroeid qua aantal transacties maar ook omvang van de organisatie. Kortom voor ons is er kans om met deze markt mee te groeien en in de toekomst een gevestigde naam in de regio te worden.