Het gezelligste circus van Nederland in Hoogezand

HOOGEZAND- - Afgelopen week gaf Circus Bossle meerdere succesvolle shows in Hoogezand. Het evenemententerrein Atlanta aan de Kerkstraat/Erasmusweg was decor van een spetterende voorstelling.

Het circus presenteert zich als het gezelligste circus van Nederland. Al vijf generaties lang reist de familie Bossle mee met de bonte karavaan. In ieder dorp of stad vermaken zij kinderen en families van alle leeftijden met een klassiek doch vernieuwend circusprogramma.

Nog steeds waren de dieren de belangrijkste pijlers in de show. Vele oh’s en ah’s klonken als een prachtige Palamino-hengst de piste binnen komt draven. Naast paarden waren er pony’s, ezels, lama’s en zelfs een dressuur met dwerggeitjes. Naast de vele dieren speelde humor en acrobatiek een grote factor in de show. Vrolijke clowns kwamen meerdere keren de tent binnenrollen om jong en oud te laten gieren om hun grappen en grollen. De charmante Miss Loreen liet zien dat naast het klassieke jongleren met de handen, het ook met de voeten kan. De show had een spectaculair einde. Mister Vulcano speelde met vuur, eet vlammen en spuwt als een draak metershoge vuurfonteinen.

De voorstelling werd gedeeltelijk begeleid door een eenmansorkest. Voor het andere deel was het moderne muziek die de acts ondersteunde. De ultramoderne lichtinstallatie en het gelikte decor maakte de ambiance compleet.