Karin Bloemen zoekt jong talent

HOOGEZAND-SAPPEMEER - In de voorstelling die Karin op 5 april 2018 bij Kielzog speelt geeft ze jong talent tot 25 jaar uit de omgeving de mogelijkheid om een nummer met haar te zingen. Ben jij dit jonge talent en wil je met La Bloemen op het podium staan?

Stuur dan vóór 1 november een filmpje van jezelf op naar publiciteit@kielzog.nl waarin je een nummer zingt. Je mag jezelf daarbij begeleiden op een instrument. Wat moet je doen: Zing op het filmpje maximaal 1 tot 2 minuten van een refrein en een couplet. Zet het filmpje op YouTube met een verborgen link of stuur het naar Kielzog die het met een verborgen link op YouTube zet. Kielzog stelt een jury samen van deskundigen die uiterlijk 20 november Karin laat weten welke drie kandidaten uit Midden-Groningen (en omstreken) de beste zijn. Uit deze drie maakt Karin persoonlijk uiterlijk 15 december een definitieve keuze.

Het talent krijgt 2 vrijkaarten voor de voorstelling op 5 april, en staat zelf die avond op het podium een nummer te zingen met Karin Bloemen. Kijk op de website voor mee informatie.