Schilder gemeentewapen en win een ballonvaart

HOOGEZAND-SAPPEMEER/MENTERWOLDE/SLOCHTEREN - /MENTERWOLDE/SLOCHTEREN HeringedeeldGR nodigt de inwoners uit de toekomstige gemeente Midden-Groningen uit om mee te doen. Waarmee? Van alles: zelf meespelen met de voorstelling, met Beno Hofman een fietstocht maken door de nieuwe gemeente of het nieuwe gemeente wapen ontwerpen en schilderen met Annemiek Vos op donderdag 19 oktober om 15.30 in Het Kielzog.

HeringedeeldGR is een licht komische voorstelling, mét documentaire, over de impact die de herindeling van de gemeente op de inwoners kan hebben. Naar een idee van Beno Hofman en Maaike van den Hoek. Met Bas de Bruijn, Lotte Dunselman, Lies van de Wiel en niet onbelangrijk: inwoners uit Midden-Groningen.

In de voorstelling heeft de burgemeester (Bas de Bruijn) een prijswedstrijd uitgevaardigd voor het mooiste geschilderde gemeentewapen. Allerlei burgers komen langs om hun inzending in te leveren, want zij willen maar al te graag de prijs winnen. Bijzonder daaraan is dat die schilderingen worden gemaakt door mensen uit Midden-Groningen, tijdens de schilderworkshop die wordt geleid door Annemiek Vos.

Op donderdag 19 oktober om 15.30 vindt de workshop plaats in Het Kielzog. De workshop neemt ongeveer twee uur in beslag. Bij de schilderworkshop is plek voor maximaal 15 (jong)volwassenen (de workshop voor kinderen vindt eerder die dag plaats). U kunt een tochtje met een luchtballon winnen.

Geïnteresseerden mogen zich aanmelden via communicatie@heringedeeldgr.nl.