Drukke lifestylebeurs van POSO

HOOGEZAND-SAPPEMEER - Afgelopen vrijdag was er in de sporthal van Sportcentrum de Kalkwijck weer de Lifestylebeurs voor ouderen van POSO.

Het hoofdthema van de beurs ws dit jaar 50+ ACTIEF! Dit jaar was de beurs behoorlijk gewijzigd ten opzichte van eerdere jaren. Naast de bekende stands met informatie, gezondheid, kunst en cultuur, was Kunstencentrum Kielzog bereid gevonden om op een podium een gevarieerd programma te presenteren.

Gezondheidstests, optredens, korte workshops, er was van alles te doen. Op het podium werden activiteiten gepresenteerd als Train je Brain, Luisteren naar Muziek, Demo Pottenbakken, Opa! Oma! Kijk, ik dans!, Tai Chi, In het Teken van Van Gogh. Musica Koor en als uitsmijter de bekende Grunneger Troebadoer Jan Henk de Groot.

Tevens wordt op het podium een presentatie gehouden door Het Slochter Vertelcafé. En in de workshopruimte wordt door opleidingsinstituut iTrain een snelcursus Skypen gegeven. Door de veelzijdigheid van de beurs, o.a. door de deelname van zeventigorganisaties had de beurs voor elke bezoeker wel iets te bieden.