Circus Bossle

HOOGEZAND- - Samen met zijn partner Steffen Wolf runt hij het succesvolle entertainmentbedrijf SenA Entertainment Group. Dit jaar organiseren ze de Nederlandse tournee van het uit Duitsland afkomstige Circus Bossle. Het circus geeft vanaf woensdag 11 oktober dagelijks voorstellingen in zijn eigen woonplaats.

De circuscarrière van Anton begon al in zijn tienerjaren. Op zestienjarige leeftijd begon hij als clown bij de circussen Belly Wien en Renz Berlin. Vanaf 2005 tot en met 2012 heeft hij duizenden toeschouwers laten lachen bij deze beroemde circussen.

In 2013 maakte hij de oversteek naar Engeland. Daar was hij vervolgens twee jaar lang een vast onderdeel in de shows van het Britse Circus Ginnett. Ook bij onze oosterburen is hij een graag geziene gast. In 2014 was hij de publiekslieveling van het Ludwigshafener Weihnachtscircus. Een circus rond de kerstdagen in de Duitse stad Ludwigshafen.

De afgelopen jaren werkte hij voornamelijk achter de schermen. Hij is verantwoordelijk voor de logistieke planning van voornamelijk Duitse circussen die door Nederland reizen. Van het zoeken naar geschikte standplaatsen tot het regelen van de vergunningen bij de zo’n 40 verschillende gemeenten die het circus in een jaar aandoet. Maar ook het regelen van stroom- en wateraansluitingen en de public relations behoren tot zijn uitgebreide takenpakket. ‘’Als tourneemanager van een circus is geen dag het zelfde en ben je echt een manusje van alles’’ aldus Werkman.

Hij is er trots op dat Circus Bossle naar zijn eigen woonplaats komt en hoopt dat vele inwoners van Hoogezand en omgeving de weg naar de circustent weten te vinden. Bij de voorstellingen in het weekend zal Werkman zelf in de piste staan om als spreekstalmeester het hooggeëerd te begroeten.

De grote circustent komt op het evenemententerrein Atlanta aan de Kerkstraat/Erasmusweg. De voorstellingen zijn op woensdag 11 oktober om 15.00 uur, donderdag 12 en vrijdag 13 oktober om 17.00 uur, zaterdag 14 oktober om 15.00 uur en zondag 15 oktober de laatste voorstelling om 14.00 uur. Meer informatie? Zie de website www.circus-bossle.nl en Facebook www.facebook.com/circusbossle