Inzamelingsactie voor kledingbank Maxima door PvdA Midden-Groningen

SLOCHTEREN- - Op de jaarmarkt in Slochteren, 4 oktober aanstaande, zal de PvdA Midden-Gronignen geld en kleding inzamelen voor Kledingbank Maxima.

Tijdens de jaarmarkt kunnen mensen kennismaken met de politieke partijen, hun kandidaten en uiteraard de verkiezingsprogramma's. De PvdA staat hier ook met een kraam, maar wil naast het uitleggen van het verkiezingsprogrammma ook echt iets doen.

Bij de kraam gaat PvdA Midden-Groningen geld en uiteraard ook kleding inzamelen voor kledingbank Maxima. Men heeft aangegeven dat er een groot tekort is aan kinderkleding voor kinderen van de basisschool en herenkleding. De PvdA is voornemens om in de komende periode te laten zien in plaats van vertellen wat zij willen in de nieuwe gemeente Midden-Groningen. Een ruimhartig armoede beleid hoort hier uiteraard bij.

De PvdA Midden-Groningen wil u vragen om kinderkleding en ook herenkleding in te leveren bij onze stand in Slochteren. Ook de mede-raadsleden zijn gevraagd om een donatie te doen ten behoeve van kledingbank Maxima

De kleding en donaties zullen worden verdeeld zo mogelijk onder kledingbank Maxima Sappemeer en kledingbank Maxima Menterwolde.