Linda Eising geeft demonstratie bloemsierkunst

HOOGEZAND-SAPPEMEER - Groei & Bloei Hoogezand-Sappemeer organiseert op donderdag 5 oktober om 20.00 uur een demonstratie bloemsierkunst door Linda Eising in de Spiegelzaal van het Dr Aletta Jacobs College. De prijswinnende bloemschikster laat vooral zien hoe je van het idee van een bloemwerkt tot het uiteindelijke resultaat komt. Al werkende zal zij vertellen hoe en waarom je wat doet en licht dit duidelijk toe. Op deze manier kan je het ook toepassen in je eigen creaties.

Een bloemwerk wordt meestal beoordeeld op idee, kleur, compositie en techniek. Techniek vindt Eising het belangrijkst. Een juiste techniek staat voor toepasbaarheid, netheid, stevigheid en houdbaarheid. Als de techniek goed is, kan je optimaal genieten van het arrangement. De bloemstukken die Eising maakt, worden op het eind van de avond verloot.

Linda Eising . Ze is eigenaar van Flora Projects in Hooghalen en docent Bloem & Styling bij TerraNext in Eelde en Terra/Dollard in Winschoten. Ook is zij een gewaardeerd wedstrijdleider en jurylid bij nationale en internationale wedstrijden. Zij heeft ook al een aantal keren met vrijwilligers de borg versiert bij de Fair “Groei & Bloei op Fraeylema”. De bloemschikster heeft Nederland mogen vertegenwoordigen bij kampioenschappen in Duitsland, Zwitserland en Hongarije. Ook is zij uitgekozen om bij speciale gelegenheden bloemstukken te maken, zoals bij de uitvaart van koningin Juliana en een boeket voor Koningin Maxima bij bezoeken.

Bij voorinschrijving via info@hoogezand-sappemeer.groei.nl, is entree inclusief consumpties 6 euro 50. Kaartjes aan de zaal kosten 7,50