Open Podium in Hotel Faber

HOOGEZAND - Vrijdag 27 oktober a.s. om 20.00 uur wordt het Open Podium 'Woordtalenten' georganiseerd in Hotel Faber aan de Meint Veningastraat 123 in Hoogezand. Het wordt een avondvullend programma met proza, poëzie en muziek. Publiek is van harte welkom. De entree is gratis.

In totaal dragen maar liefst zestien schrijvers en dichters voor uit eigen werk. De deelnemers zijn: Lilian Zielstra (Groningse stadsdichter), Laura Mijnders (Columnist HS-Krant), Henk Puister, Marleen Hes, Hubert Klaver, Janneke Wiersema, Monique Goemans, Mark Medema, Remda Spoelstra, Anneloes Sloot, Dieneke Bronsema, Hans & Bianca, Hilde Habing, Tineke Boersema en Gerard Rozeboom.

Er is muzikale omlijsting van zanger Krzysztof Groen. Hij won de publieksprijs van het Grunneger Laidjesfestival. Henk Puister schrijft liedteksten voor Groen.

Eltje Doddema presenteert het Open Podium in Hotel Faber. Doddema won de K. ter Laanprijs, voor zijn bijdrage aan de Groninger cultuur. Ook is hij presentator van het Slochter-Vertelcafé.