Kielzog organiseert gratis Open Lessen

HOOGEZAND - Om zoveel mogelijk kinderen kennis te laten kan met muziek en beeldende kunst, organiseert Kielzog een aantal gratis open lessen. Aanmelden kan via info@kielzog.nl, maar voor de muziekcursussen niet verplicht. Je kunt gewoon binnen lopen.

Op 4, 5 en 6 oktober houdt Kielzog open lessen voor een aantal kindercursussen.

Woensdag staat in het teken van muzieklessen die worden gegeven door Gerdien Kuipers: om 9.30 uur Muziek op schoot (5 maanden tot 2 jaar); om 10.30 uur Muziek met peuters (2-3 jaar); om 13.00 uur Ontdek Muziek, dat voorheen AMV heette (6-7 jaar) en om 13.34 uur Spelen met muziek (4-5 jaar). De lessen worden gehouden in Het Kielzog aan de Gorecht Oost. De open lessen bij Beeldende Kunst worden gegeven bovenin De Kalkwijck.

Op 4 oktober Van Tekening tot Graffiti (8-12 jaar). Donderdag 5 oktober Artskool: Timmeren en kleien (8 -12 jaar), en vrijdag 6 oktober Tekenen, schilderen en kleien (5-7 jaar). Alle lessen in De Kalkwijck beginnen om 16.00 uur. De vervolglessen starten in de week van 9 oktober.

Op maandag 9 oktober geeft Gerdien Kuipers de open lessen Ontdek muziek buiten Hoogezand-Sappemeer: om 13.45 uur in Zalencentrum Rehoboth in Siddeburen, en om 17.00 uur in de Borgstee in Harkstede. Deze lessen zijn voor kinderen van 6 tot 8 jaar.

Kijk op www.kielzog.nl voor meer informatie.