Weekend Open Huis blijkt populair

VEENDAM - De huizenmarkt in het Noorden blijft maar aantrekken. Bewijs hiervan is terug te vinden bij het Weekend Open Huis van Alders Makelaars. Gedurende dit weekend konden geïnteresseerden vierentwintig woningen vrijblijvend bezichtigingen. Dat dit concept een succes is, blijkt uit het feit dat er maar liefst 125 kijkers op af zijn gekomen, en de helft van de woningen nu al is verkocht.

Nu de zomervakantie is afgelopen, gaat de woningmarkt weer van start. Bij Alders Makelaars bleek er een recordaantal aanmeldingen te zijn voor het concept ‘Weekend Open Huis’. Dit concept, dat inmiddels al een jaar lang ieder weekend plaatsvindt, biedt nieuwe woningen de mogelijkheid een Weekend Open Huis te organiseren. Hierbij zijn makelaars aanwezig om de geïnteresseerden rond te leiden. Er is gekozen om ditmaal een XL-editie van het Weekend Open Huis te organiseren, waarbij de krachten van de woningen werden gebundeld. Door middel van uitgebreide promotie en een specifieke marktbenadering is een grote doelgroep bereikt.

Alders Makelaars, dat vestigingen heeft in Groningen, Assen, Hoogezand en Veendam, is onlangs uitgeroepen tot de beste Makelaar van het Noorden van het jaar 2017.