Playbackshow C.V. De Lindelopers

Hoogezand-Sappermeer - Op 4 november 2017 organiseert C.V. De Lindelopers hun jaarlijkse playbackshow. Ben jij 16 jaar en ouder en wil jij bekroond worden tot Playbacker der Lindelopers dan kun je je opgeven tot 29 oktober via het telefoonnummer 06- 47972129.

De playbackshow wordt gehouden in de residentie van C.V. De Linderlopers: CT BAR, Gerrit Imbosstraat 65 Foxhol. Aanvang van deze avond is 20.00 uur

Iedereen is van harte welkom en de entree is gratis!!

Op dinsdag 10 oktober doet Mo(o)i in Veendam mee aan het Nationaal Integratiediner! Op veel locaties in Nederland wordt zo’n diner georganiseerd (zie ook www.nationaalintegratiediner.nl).

In de kantine van Noorderpoort Veendam (Hertenkampstraat) kunnen vanaf 17.00 uur (maximaal) 100 mensen aanschuiven bij een heerlijke internationale maaltijd waarbij het gesprek tussen ‘nieuwe’ en ‘oude’ Veendammers centraal staat. Integratie staat voorop tijdens deze dag.

U kunt dan buitenlandse gerechten proeven die gemaakt zijn door leden van de club en inburgeringsleerlingen van het Noorderpoort. Het eten wordt geserveerd door mensen in prachtige traditionele kleding.

Aanmelden voor dit diner kan tot 5 oktober alleen via evenementen@mooiinveendam.nl. De kosten zijn € 10,00 per persoon. Drankjes worden apart verkocht voor € 0,50.

De Theepot is een theatervoorstelling voor kleuters gebaseerd op een sprookje van Hans Christiaan Andersen. Zondagmiddag 8 oktober om 15.00 uur speelt Bert op ’t Ende een try-out van De Theepot in De Heerencompagnie in Annerveenschekanaal. Deze theatervoorstelling voor kleuters is gebaseerd op een sprookje van Hans Christiaan Andersen. Een tuinman jongleert met bloembolletjes en sneeuwballen. En hij speelt op zijn mondharmonica. Op een dag vindt hij scherven in de tuin. De tuinman gaat puzzelen om uit te vinden wat het is. Ondertussen gaan de seizoenen voorbij. Kinderen hebben gratis toegang. Reserveren via: info@heerencompagnie.nl of 0598-853691.