Gala-avond voor het goede doel

WESTERBROEK - Het bestuur van de Midden-Groningse Uitdaging organiseert donderdag 12 oktober een galadiner in het Falcon Restaurant bij Van der Valk Westerbroek. Deze Pronkavond is een uitzonderlijke gelegenheid om op chic te gaan. Met heerlijk eten en drinken, entertainment, een veiling en gezelligheid biedt deze Pronkavond de gasten ook een compleet andere setting om te netwerken.

Deelnemers kunnen genieten van een echt heel exclusief vijfgangendiner met bijpassend wijnarrangement, aangeboden door Falcon Restaurant Groningen-Westerbroek. De avond wordt omlijst met gepaste live muziek van een vijfkoppig gezelschap, dat onder meer bekend is van het succesvolle theaterspektakel Heimwee van Tammo. De avond is bijzonder geschikt om aan te schuiven met partner, relaties en of medewerkers. Een stoel kost 75 euro, een achtpersoons tafel 575 euro.

De opbrengst van de avond is bestemd voor de activiteiten van de Midden-Groningse Uitdaging. De Midden-Groningse Uitdaging heeft sinds de oprichting in 2015 al vele vrijwilligersorganisaties en maatschappelijk betrokken ondernemers bij elkaar gebracht. Hiermee geeft deze Uitdaging een flinke impuls aan de leefbaarheid in de gemeenten Hoogezand-Sappemeer, Slochteren en Menterwolde. Iedere euro van de opbrengst wordt omgezet in het drievoudige aan maatschappelijke waarde.

De inloop over de rode loper begint om 18.00 uur. Wie deze uitzonderlijke avond, samen met de top van Midden-Groningen wil meemaken, kan een e-mail sturen naar info@middengroningseuitdaging.nl onder vermelding van ‘pronkavond’.