Individuele bijles thuis!

VEENDAM- - Sinds enkele weken is Groningen een dienstverlening rijker: ABACUS Bijlesinstituut biedt leerlingen de kans om hun schoolprestaties te verbeteren door individuele bijlessen te verzorgen in de vertrouwde omgeving van het eigen thuis.

Het instituut biedt bijlessen aan in Noord-Drenthe en de gehele provincie Groningen, voor alle vakken, alle leerjaren en alle vormen van opleiding.

“Leerlingen worden uitsluitend individueel en thuis onderwezen. Ervaring leert dat op die manier de beste resultaten worden bereikt,” aldus Bram van der Heide. De kersverse instituutsdirecteur stelt dat het thuisvoordeel zo belangrijk is, omdat thuis het kind meer ontspannen is, intensiever leert en er geen vervoer hoeft te worden geregeld, wat scheelt in organisatiestress. Hij vervolgt: “Aardappels schillen en tegelijkertijd toch een oogje in het zeil kunnen houden, wordt door veel ouders als zeer waardevol ervaren.”

Niet alleen deskundige, maar vooral ook betrokken docenten hebben zich inmiddels aan ABACUS verbonden. Zij zijn onmisbaar op de weg naar het leersucces van zoon-of dochterlief en zetten zich in met alle aandacht, geduld, pedagogische en vakinhoudelijke bekwaamheid die nodig zijn om het gewenste niveau (weer) te bereiken en vast te kunnen houden. “ABACUS kan uiteraard op korte termijn helpen, maar veel zinvoller is het om te ontdekken of er niet een structureel leerprobleem te tackelen valt. Als bij de leerling eenmaal het kwartje gevallen is, zal deze niet langer dan nodig afhankelijk zijn van bijlessen en in staat zijn zelf zijn eigen doelen te bereiken,” aldus van der Heide.

Voordat lessen beginnen, vindt bij de leerling thuis, samen met de ouders een uitvoerig informatie- en adviesgesprek plaats, zodat de bijlessen op elke leerling individueel kunnen worden afgestemd.

Maak voor zo’n kosteloos adviesgesprek een afspraak door te bellen naar: 0597 870 056

Mailen kan ook naar b.vanderheide@abacus-bijlessen.nl

Heeft u belangstelling om als bijlesdocent aan de slag te gaan? Neem contact op!

Meer informatie kunt u vinden op http://abacus-bijlessen.nl/welkom.html