Nieuwe groepslessen bij Sportclub Sens

HOOGEZAND- - Sportclub Sens heeft dit keer een scherpe nazomer actie, welke de hele maand oktober word verlengd. Wie zich inschrijft voor 1 oktober betaalt geen inschrijfgeld en sport gratis tot 1 november! Bovendien zijn er vanaf deze maand ook 3 nieuwe groepslessen voor zowel volwassenen als jongeren gestart.

Nieuw zijn Urban hiphop, een goede cardio les en erg bevordelijk voor een betere conditie, je kunt er op een leuke manier een paar kilo mee kwijt raken. Aangezien obesitas en overgewicht aanzienlijk is toegenomen de laatste jaren onder jongeren sinds de tablets en smartphones. Urban hiphop is een leuke manier om een paar kilo’s kwijt te raken. Deze lessen zijn onderverdeeld in twee groepen en tijden, voor kinderen en volwassenen.

Een andere nieuwe groepsles voor zowel volwassenen als kinderen is Kickboksen. Niet op een harde agressieve manier, maar via het leren van vechttechnieken werken aan de weerbaarheid en tegelijkertijd aan de conditie en vetverbranding. De kickbokslessen zorgen er ook voor dat jij je zelfverzekerder gaat voelen en lekkerder in je vel zult zitten. Ideaal voor kinderen welke meer onzeker zijn of gepest worden om zichzelf weerbaarder te kunnen opstellen en leren op een positieve wijze voor zichzelf op te komen.

Naast het geven van de Les Mills body balance-lessen is Sens nu ook begonnen met het geven van yoga lessen op de woensdagochtend van 10.00 tot 11.00 uur. Yoga stimuleert zowel de vetverbrandingen als dat het werkt bij lichamelijke klachten: dan moet je denken aan verlichting bij rugpijn, verlaging van bloeddruk of het verhelpen van spanningen in het lichaam bij bv nekklachten of door stress en als laatste, en misschien minst verwachte, geeft yoga meer energie. Ook geeft yoga een betere conditie aan de spieren en worden deze sterker door het volgen van yoga lessen.

Daarnaast worden ook nog andere groepslessen gegeven als HIIT of circuittrainingen, opgebouwd uit allemaal verschillende oefeningen van één minuut met slechts een rustpauze van 30 seconden voordat je weer verder gaat met de volgende oefening. De hoge intensiteit tijdens deze lessen stimuleert je vetverbranding en zorgt er uiteindelijk voor dat je niet alleen meer maar ook sneller zult afvallen. Verder zijn er lessen zijn op de maandag- en woensdagavonden vanaf 20.00 uur, de Sh’bam, ook wel ‘ladies only’ genoemd en alleen toegankelijk voor vrouwen. En in de ochtenduren zijn er verschillende programma’s en groepslessen voor de oudere doelgroep vanaf 55 +, zoals Dance 4 all en Cardio Dance een groepsles waarbij dans word gecombineerd met kracht. Of de maandag- of vrijdagochtend circuit training welke volledig is aangepast voor de oudere doelgroep.