Start van de 7km van Martenshoek nabij

HOOGEZAND- - Het is bijna zover. De start van de Essity 7km van Martenshoek is op zondag 24 september om 11.00 uur. De laatste kans om in te schrijven is op zondagmorgen van 09.00 tot 12.00 uur bij de nieuwe zaak van IT-land aan de Meint Veningastraat 9 in Martenshoek.

De run gaat voor een groot deel door het mooie Gorechtpark over verharde paden. Mocht er al veel wind staan dat biedt al het groen een mooie beschutting. De organisatie hoopt natuurlijk op goede weersomstandigheden. Ook daar is op gerekend met een drietal waterpunten. Ook is er muziek op een aantal plaatsen om de lopers een steuntje in de rug te geven.

Ook is het een prima gelegenheid om nog even uw conditie te testen als u de 4 mijl in Groningen gaat lopen. De afstanden verschillen niet zoveel van elkaar. Verder liggen er de uitdagingen om het parcoursrecord te verbeteren. Daarvoor staan een paar extra premies te wachten.

Voor uw supporters is er tussentijds een leuke jaarmarkt met diverse activiteiten en ook het koopcentrum Wima heeft haar winkels open.