Release van de Rock 'N Rolle wijnen bij Alwijn's Wine Bar tijdens de 7KM van Martenshoek

HOOGEZAND- - Op maandag 11 september j.l. was er de Harvestparty van de Rock 'N Rolle wijnen in de wereldberoemde Wisseloord studio's in Hilversum. Waar o.a. The Police, The Rolling Stones en zelfs MichaeI Jackson muziek hebben opgenomen! In alles een unieke locatie en evenement.

De Rock 'n Rolle wijnen zijn een blend van muziek, kunst en wijnexpertise. De wijnen zijn gemaakt door wijnmaker Theo Kalkdijk en wijnschrijver Cuno van 't Hoff samen selecteerden zij de beste Rolle druiven in het zuiden van Frankrijk. Kunstenaar Selwyn Senatori ontwierp de gave labels van de wijnen en Radio DJ Gerard Ekdom heeft een geweldige Rock 'n Rolle playlist samengesteld. Die je via een QR code op het label kunt scannen met je smartphone!

Tijdens de 7KM van Martenshoek op zondag 24 september kun je deze heerlijke wijnen voor een sportieve prijs proeven en drinken in het Horeca Paviljoen bij Alwijn's Wine Bar. Vanzelfsprekend zullen er ook diverse andere wijnen onder de ''Spotlights'' staan zoals de wijnen van Abadal uit Pla de Bages in Catalonië, Spanje. Ook nieuw in het assortiment. Karaktervol en spannend!

Vinoloog Alwin Prenger nodigt je uit voor een swingend en sportief glas wijn.

Hail Hail Rock 'N Rolle!

(De winkel en de Wine Bar zijn geopend van 11.00 tot 17.00)