Gezellig weekend bij HS’88

HOOGEZAND-SAPPEMEER - In de nacht van vrijdag op zaterdag bleef het maar regenen en dan vraag je je af of er wel gevoetbald kan worden.

Gelukkig konden de ruim 20 geplande wedstrijden bij HS ’88 in Hoogezand allemaal doorgaan en hielden de velden zich goed.

Bij de ingang stonden leden van de vereniging met collectebussen en flyers, maar gezien de weersomstandigheden liepen spelers en bezoekers snel door naar het clubgebouw.

Daar konden ze bij de koffie een stukje ZJA taart kopen voor 1 Euro en dat ging erin als koek. Voor aanvang van de wedstrijden werd de nieuwe vlag van de ZJA gehesen door een meisje van 4 jaar met de prachtige naam Esmee. Zij mocht dit doen, omdat ze het jongste lid bij de meisjes afdeling van de vereniging is; ze speelt bij de kabouters.

Gedurende de gehele dag was er een rad van avontuur en een grote loterij met mooie prijzen. Regelmatig gingen de vrouwen / meisjes met de collectebussen langs de velden. Voor de jongste jeugd was er een overdekt springkussen; kennelijk had de organisatie al rekening gehouden met slecht weer.

Ook had men voor de spelers een speciale douche: een hindernisbaan waarop je in het water kon buikschuiven. Hier werd veelvuldig gebruik van gemaakt. Toen de laatste wedstrijden rond 17.45 uur waren afgelopen, bleef het nog lang gezellig in de kantine, en HS ’88 zou HS ’88 niet zijn als ook daar niet de nodige loten aan de man werden gebracht.

Vanwege het slechte weer werd besloten de actie een vervolg te geven middels een rad van avontuur en de verkoop van loten op de te houden Super Saturday, begin november. Dank aan de vele vrijwilligers die hun uiterste best hebben gedaan om deze dag tot een succes te maken.