Handwerkwinkel in Hooge Meeren

HOOGEZAND - Na een voorbereidingsperiode van bijna een jaar opende Suzanne Haks, eigenaresse van Suzanne’s Handwerk Shop, haar winkel die gelegen is aan de buitenkant van Winkelcentrum De Hooge Meeren in Hoogezand.

Suzanne heeft het handwerken met de paplepel ingegoten gekregen, met een moeder en oma's die altijd veel aan het haken, breien en naaien waren. Het assortiment is zorgvuldig uitgekozen, zodat er voor elk wat wils te vinden is op handwerkgebied. Op brei- en haakgebied worden er diverse garens van vier verschillende merken aangeboden: Scheepjes, Lang Yarns, Borgo de Pazzi en het prachtige fairtrade geproduceerde Fonty.

Daarnaast worden er verschillende leuke stoffen, fournituren, brei- en haaknaalden, tassen en DMC borduurzijde verkocht. Ook is er de mogelijkheid om een leuk (kraam-)cadeautje te laten borduren met een naam of afbeelding. Binnenkort zal het assortiment verder aangevuld worden met leuke kant en klare pakketten en zullen er workshops en een handwerkcafe verzorgd worden. Tevens kunt u bij Suzanne's Handwerk Shop terecht voor postzegels van MSG Business Post.