Herfstvakantie? Tijd voor de Hoge Hoed!

HOOGEZAND - De voorbereidingen voor het kinderfeest De Hoge Hoed zijn weer in volle gang. In de herfstvakantie vindt voor de 23ste keer het grote kinderfeest ‘De Hoge Hoed’ plaats.

Vorig jaar was het een enorm succes met veel blije kinderen en enthousiaste medewerkers. Ook dit jaar nodigen we alle basisschoolleerlingen uit Hoogezand-Sappemeer uit om te komen. Het feest is op maandag 23 oktober en dinsdag 24 oktober in CSG De Rehoboth aan de Eramusweg 1 in Hoogezand.

Zo’n 90 medewerkers willen bij De Hoge Hoed graag de liefde van Jezus met kinderen delen. Het thema dit jaar is: ‘Botsen’. Het programma zit vol met spel, liedjes en toneel. De kinderen kunnen kiezen uit verschillende knutselworkshops, dansen, sporten of hutten bouwen. De entree is gratis.

Het programma begint om 13.30 en duurt tot 16.30 uur. De deuren gaan op beide dagen open om 13.00 uur. Na afloop mogen de kinderen aan hun ouders laten zien wat ze gedaan hebben. Aanmelden of een kaartje halen vereist!

Kaartjes liggen tussen 3 en 21 oktober bij Jumbo Sappemeer, Ecriyes (Erasmusweg 51) en de Bruna in winkelcentrum de Hooge Meeren. Aanmelden via de mail kan ook. Stuur dan je bericht naar aanmeldenhogehoed@gmail.com. Vermeld daarin je naam, leeftijd en school en of je op maandag, dinsdag of allebei de dagen komen wilt. Toegang alleen na bevestiging van aanmelden of met een kaartje. Helaas geldt vol = vol. Zo kunnen we het veilig en gezellig houden.

De Hoge Hoed is een initiatief van samenwerkende kerken in Hoogezand-Sappemeer en wordt mogelijk gemaakt door: Baptistengemeenten Hoogezand Beukemastraat en Hoogezand-West, Vrije Baptistengemeente de Rank, Christengemeente, Gereformeerde Kerk vrijgemaakt De Ark, Protestantse Kerk Nederland en Evangelisch Centrum Hoogezand.