Doublet’81 start met bridgecursus voor beginners

HOOGEZAND - Bridgeclub Doublet’81 start volgende maand met een bridgecursus voor beginners.

Bridge is een hobby voor het leven, waarbij je veel sociale contacten opdoet en waar je jarenlang plezier van kunt hebben.

De bridgelessen voor beginners zijn laagdrempelig en voor iedereen die graag wil leren bridgen zonder bridge-ervaring. Kortom, de basisregels zijn simpel te leren maar het spel heeft een geweldige diepgang.

In Nederland zijn honderdduizenden bridgers en wereldwijd spelen miljoenen thuis en in clubverband. De spelregels van bridge zijn eenvoudig en gemakkelijk te leren. Het spel kent echter oneindig veel mogelijkheden en is een denksport voor jong en oud.

Doublet’81 organiseert jaarlijks verschillende cursussen met steeds als doel het spelpeil te verhogen. Daardoor wordt er bij Doublet’81 op een hoog peil gebridged. De cursus waarvan het eerste deel uit 12 lessen bestaat wordt op een woensdagavond, te starten op 4 oktober a.s. gehouden in dorpshuis Het Kropshuis te Kropwolde aanvang 19.30 uur. Voor deze cursus kan men zich zowel als paar en als eenling opgeven.

Gebruik wordt gemaakt van moderne lesmethoden en oefenmateriaal. Tijdens de lessen wordt met behulp van audiovisuele apparatuur de lesstof op een moderne en begrijpelijke manier gegeven. Na enkele lessen wordt de theorie in praktijk gebracht dus zit men al spoedig aan de speeltafel bridge te spelen en juist dat maakt het zo prettig om deze cursus te volgen.Bij Doublet’81 worden de lessen gegeven door gediplomeerd bridgedocent.

Wilt u leren bridgen en tevens kennismaken met onze gezellige bridgeclub? Mis deze unieke gelegenheid dan niet!

Voor meer informatie en aanmelden bij secretariaat Doublet’81 via telfnr 0598-351488