Gezellige jaarmarkt tijdens Essity 7KM van Martenshoek

MARTENSHOEK - Ook dit jaar is er tijdens de Essity 7KM van Martenshoek op zondag 24 september weer een gezellige jaarmarkt, met veel koopjes voor iedereen. Bij de deelnemende kramen maar ook bij de deelnemende winkels.

Wat weer opvalt is het gezellige terras met lokale artiesten gepresenteerd door Jack Koning. Rust even uit na de loop met een kop koffie of een andere vertering voor dat u weer verder de jaarmarkt op gaat.

Nieuw is dit jaar een fotomobiel, moe maar voldaan het parcours gelopen? Laat je dan vereeuwigen in dit unieke voertuig. Gewoon in je sporttenue of nog even iets over de top met toe gevoegde accessoires.

Veilig verkeer timmert ook weer aan de weg en dit keer met hun actie: Landbouw verkeer in beeld. Wij zien hun wel maar zien zij ons ook? Neem eens plaats op deze reuze voertuigen en ervaar zelf wat zij wel op niet zien!

Verder zijn er natuurlijk weer de nodige stands met lekkere hapjes en leuke aanbiedingen.

Ondertussen is het al een traditie, dat men zich weer kan aanmelden voor de rommelmarkt. Je zolder of garage opruimen en dan ook nog extra geld voor de wekelijkse boodschappen overhouden is een win win situatie.