Diverse activiteiten in De Burcht

Hoogezand-Sappermeer - oensdag 27 september zijn mensen met de ziekte van Parkinson, hun familie en geïnteresseerden van harte welkom in ZINN locatie De Burcht in Hoogezand.

Van 14.30 – 16.00 uur wordt er speciaal voor hen een bijeenkomst georganiseerd. Er wordt uitleg gegeven over Parkinson met het accent op voeding. Wat is de invloed van medicatie op voeding, spijsvertering, maag- darmklachten, ondervoeding en aanvullende voeding.

De aanwezige (mantel)zorgers krijgen diverse praktische tips. Er is alle gelegenheid om vragen te stellen en met elkaar in gesprek te gaan. De toegang is gratis.

In verband met de catering is aanmelding gewenst: telefonisch: 06 1253 8549.

Ook is er iedere eerste maandag van de maand een inloopspreekuur. Voor vragen over lichamelijke klachten kunnen ouderen terecht in ZINN locatie De Burcht. Tijdens een inloopspreekuur, dat elke eerste maandag van de maand plaatsvindt, geven fysiotherapeuten van ZINN Gezondheidszorg tussen 16.00 – 17.00 uur vrijblijvend advies. Het spreekuur vindt plaats in de behandelzaal van De Burcht. Een afspraak is niet nodig.

Mocht het nodig zijn om over te gaan tot behandeling, dan kan er een afspraak gemaakt worden. Buiten het spreekuur kunnen ouderen met al hun zorgvragen terecht bij de cliëntenservice van ZINN via telefoonnummer 050 585 2000.